E- ja D-juniorit Jyväskylän Tuomo Vainio turnauksessa

  

Turun Uimareiden E- ja D-junnut viettivät kesälomansa toisen viikonlopun Tuomo Vainio turnauksessa Jyväskylässä. Koko viikonlopun kestävä turnaus sujui junnuilta erittäin hyvin. Molemmat joukkueet pelasivat alkusarjoissaan neljä ottelua, jonka jälkeen pelattiin välierät ja finaalit. Joukkueet sijoittuivat alkusarjoissaan kolmansiksi ja pelasivat välieräotteluiden jälkeen pronssista.

E-junnut pelasivat alkusarjansa todella hyvin parantaen suoritustaan joka otteluun. Junnut pelasivat hyvällä positiivisella asenteella ja jaksoivat taistella viimeiseen asti. E-junnut ovat ottaneet kevään aikana suuren kehitys askeleen eteenpäin ja harjoittelun tulos näkyi heidän voittaessaan pronssia turnauksessa.

D-junnujen peleissä näkyi myös junnujen kehitys niin joukkueena kuin yksilöinäkin. Monet pelaajat osasivat ottaa isompaa roolia ja ratkoa pelejä. Pronssiottelussa D-junnut pelasivat erittäin tasaisen ottelun, mutta tiukan väännön jälkeen jäivät neljänsiksi.

Kaiken kaikkiaan turnauksesta jäi käteen paljon hyvää, mutta myös paljon opittavaa ja kehitettävää. Tämän turnauksen pohjalta junnujen on hyvä lähteä pelaamaan uusia pelejä, jotka ovatkin jo ensi viikonloppuna, kun molemmat joukkueet lähtevät pelaamaan Ruotsiin Upptrampcuppiin. Tämän jälkeen junnut pääsevät lyhyelle kesälomalle vesipallosta, mistä palataan valmistautumaan Unkarin treenileiriä varten.