Vesipallokoulu

Seuraava uusi vesipallokoulu alkaa tammikuun lopulla 2024. Varaa paikkasi jo nyt!

ILMOITTAUTUMAAN PÄÄSET TÄSTÄ

Vesipallokoulu on helpoin tapa lapsen aloittaa vesipalloharrastus. Turun Uimarit järjestää suositun vesipallokoulun kahdesti vuodessa: syksyllä ja keväällä.

Vesipallokoulussa on tarkoitus kerrata perusuintitekniikoita, opetella uimaan pallon kanssa, harjoitella vedessä liikkumista, harjoitella syöttämään palloa kaverille ja maalin tekoa sekä tietenkin myös pelata. Perusuintitekniikoiden etukäteen hallitseminen helpottaa vedessä liikkumista ja uuden lajin opettelua.

Vesipallokoulun käytyään harrastusta voi jatkaa seuran valmennusryhmissä, joissa opittuja taitoja kerrataan ja päästään jo pelailemaan myös muita seuroja vastaan.

  • Kenelle: Vesipallokoulu on suunnattu 2013-2017 syntyneille pojille ja tytöille, jotka jo hallitsevat perusuintitekniikat. Minimivaatimuksena 50 m yhtäjaksoinen uimataito.
  • Koska: Vesipallokoulu harjoittelee kaksi kertaa viikossa keskiviikkoisin 19.15-20.15 ja sunnuntaisin 17.15-18.15
  • Missä: Impivaaran uimahallissa (Uimahallinpolku 4, Turku).
  • Hinta: 200€ (sisältää sisäänpääsymaksut halliin, vakuutuksen ja ohjatun toiminnan.)

Kurssi kestää koko kevään. Ensimmäisen treenikerran tarkempi info lähetään ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua.

Tiedustelut osoitteesta kurssit.turunuimarit(at)gmail.com

Mikäli haluat mukaan kurssin jo alettua, niin voit olla yhteydessä sähköpostitse!

Turun Uimarit pidättää oikeuden mahdollisiin muutoksiin. Etukäteen tiedossa olevien poikkeuspäivien lisäksi saattaa tulla päiviä, jolloin kurssia ei voida järjestää. Näistä tiedotetaan osallistujia aina erikseen.