Naisten SM-Finaalit Turussa!

  

Turun Uimarien Naisten joukkue on päässyt finaaleihin voitettuaan Porin Sentterit välierissä. Tällä hetkellä finaaleista on pelattuna kaksi ottelua Espoolaista Cetusta vastaan ja kummastakin ottelusta Turun Uimarit ovat vieneet voiton.

Ensimmäinen ottelu pelattiin viime viikonloppuna Turussa Impivaarassa ja viimeisillä sekunneilla Naiset onnistuivat tekemään maalin ja näin voittamaan tiukan ottelun. Seuraava ottelu pelattiin heti seuraavana päivänä Cetuksen kotikentällä Espoonlahdessa ja tuolloin Turun Uimarien Naiset onnistuivat myös voittamaan tiukan ottelun.

Ottelut päättyivät lauantaina 10-9 ja sunnuntaina 13-11.

Näin ollen Turun Uimarien Naisten pitää voittaa vain yksi ottelu ja päättää tämän kauden naisten SM-sarja voittoon! Luvassa on kuitenkin hyvin tiukka peli edellisten otteluiden perusteella, joten jos Cetus onnistuu voittamaan tulevana perjantaina Impivaarassa niin pelit jatkuvat Espoonlahdessa lauantaina ja tarvittaessa Impivaarassa sunnuntaina.

Toivomme, että suuri kannustusjoukko pääsee katsomaan ja kannustamaan Turun Uimarien Naisten joukkueen Suomen Mestaruuteen!

Sisäänpääsy on ilmainen.

Paras viidestä TU/Naiset – Cetus


La 6.4. 18:30 Impivaaran uimahalli TU/Naiset – Cetus 10-9
Su 7.4. 21:00 Espoonlahden uimahalli Cetus – TU/Naiset 11-13

Pe 12.4. 19:30 Impivaaran uimahalli TU/Naiset – Cetus
La 13.4. Espoonlahden uimahalli Cetus – TU/Naiset
Su 14.4. Impivaaran uimahalli TU/Naiset – Cetus