Turun Uimarien naiset tähtäävät Euroopan kentille

  

Turun Uimareiden naisten joukkue on aloittanut aktiivisen harjoittelun jälleen kesäkuun alusta hallien avautuessa. Nyt treenaillaan viidesti viikossa pyöräilyä,kuntosalia ja allasta. Karanteeni aikana joukkue piti kuntoa yllä omatoimiharjoittelulla ja kahdesti viikossa yhteisillä skype-treeneillä. Nyt heinäkuun alusta treenien pitopaikaksi vaihtui kesän perinteiseen tapaan Kupittaan maauimala.

Tänä vuonna Suomessa ei pelata naisten SM-sarjaa joukkueiden vähyydestä johtuen. Sen sijaan TU Naiset suuntaavat katseensa Euroopan kentille osallistuessaan keski-Eurooppalaiseen naisten Danube liigaan. Liigassa pelaa 12 eurooppalaista naisten joukkuetta ja turnaukset pelataan pääosin Romaniassa, Serbiassa, Unkarissa ja Slovakiassa. Liiga alkaa syksyllä 2020.
Tämän lisäksi TU naiset osallistuvat omana joukkueenaan B-junioreiden SM-sarjaan, josta on tarkoitus hakea kovatempoisia pelejä alle Danube liigaa ajatellen.

Joukkueen runko on pysynyt viime kaudesta melko samanlaisena, mutta muutoksia on myös luvassa!
Tavoitteeksi TU naiset asettaa kaudelle 2020-2021 pelikokemuksen kasvattamisen ja urheilullisuuden lisäämisen myös altaan ulkopuolella. Joukkue pyrkii innostavaan tekemiseen, hyvään henkeen ja loisto asenteeseen kaikessa toiminnassaan!

Muutamia pelaajia mahtuu edelleen mukaan jengiin, joten halukkaat voivat suoraan olla yhteydessä valmentaja Wikströmiin. Myöskin jos lajin vaihto tai uuden aloitus kiinnostaa niin TU naisissa pystyy pelaamaan vesipalloa myös pelkästään harrastelu mielessä ! Olkaa rohkeasti yhteydessä, kaikki ovat tervetulleita mukaan!