C-junnut 19.1. kauden ekat pelit Helsingissä ja Espoossa

C junnujen SM-sarja alkoi sunnuntaina pääkaupunkiseudulla. Saldona 1 voitto ja 1 tappio, joten pistetili saatiin hienosti avattua.

Ensimmäinen peli kovaa Jyväskylän Saukkoja vastaan alkoi hienosti. Puolitoista erää mentiin tasaisesti, mutta toisen erän lopussa Saukot pääsivät hyödyntämään turkulaisten virheet ja kontrasivat erän loppuun neljä helppoa maalia. Tästä ei enää ollut voimia nousta ja oman hyökkäyspelin tehottomuuden johdosta Saukot lisäsivät kokoajan johtoaan. Loppulukemat 20-5(3-3, 5-1, 7-0, 5-1) ja pisteet Jyväskylään.

Toinen peli oli odotetusti tiukka Espoon Cetusta vastaan. Peli lähti hyvin liikkeelle TU:n johtaessa lähes koko pelin. Peli aaltoili kuitenkin paljon. Välillä tehtiin hyvin hyökkäyksessä töitä, mutta välillä taas siirrettiin vastuuta ja palloa koko hyökkäyksen ajan saamatta kunnon heittoja aikaiseksi. Puolustus toimi hyvin, muutamia yksittäisiä virheitä lukuunottamatta. Vastustaja pääsi vielä lopussa muutamalla kaukoheitolla taistelemaan voitosta, mutta hienolla lopun taistelulla saatiin pisteet Turkuun loppulukemin 10-11(2-3, 2-3, 3-2,3-3).

Hienosti on peli mennyt joukkueella eteenpäin. Jyväskylää vastaan pelin alku oli tosi mahtavaa seurattavaa. Ja Cetustakin vastaan aikaisemmin Espoolaisille kääntyneet pelit saatiin nyt käännettyä voitoksi. Vielä kun saadaan muutamille pelaajille lisää pelikokemusta alle niin Turkulaiset ovat varmasti taistelemassa mitaleista sarjan lopussa.