C- ja D-junioreiden kauden ensimmäiset pelit

C – juniorit Impivaara 11.-12.9.

TU – Cetus 7 – 11
Ensimmäinen peli oli pitkän tauon jälkeen pelituntuman hakemista. Ottelun alku oli tasaista peliä mutta pelin edetessä Cetus pääsi niskan päälle nopeiden vasta hyökkäysten johdosta. Vaikka ottelu tasoittui loppua kohden vei Cetus pisteet avausottelusta ansaitusti Espooseen.
TU – Sentterit 7 – 4
Peli oli tasainen mutta alusta asti Kotijoukkue oli niskan päällä ja pelistä ansaittu voitto.
TU – OuLo 22 – 1
Ottelu oli koko peliajan Turun hallintaa tuloksena selvä voitto
TU – Kuhat 11 – 10
Kotijoukkue aloitti hyvin ottaen ensimmäisestä erästä lähtien kahden maalin johdon. Viimeisessä erässä Kuhat onnistui kuitenkin tasoittamaan ottelun jonka ratkaisu nähtiin viimeisessä hyökkäyksessä josta Turku viimeisteli yhden maalin voiton.

Ensimmäiset ottelut takana joista mukavasti 3 voittoa 4 ottelusta tästä on hyvä siirtyä seuraaviin otteluihin.

D – Juniorit Espoonlahti/Helsinki 11.-12.9.

Kuhat – TU 3 – 22

Ottelu kulki kokoajan Turun hallinnassa jossa vastustajalla oli isoja vaikeuksia liikuttaa palloa Turkulaisten kovaa puolustusta vastaan ja Kuhien hyökkäykset päättyivät usein pallon menetykseen ja Turkulaisten vasta hyökkäys maaliin.

Cetus – TU 6 – 14

Peli alkoi todella tahmeasti mutta kolmannen erän 1 – 8 voiton jälkeen ei voittajasta jäänyt epäselvyyttä. Erityismaininnan ottelusta täytyy antaa upeasti puolustanut ja hienoja maaleja heittänyt Miro Kiiski.

D-junnut jatkavat sarjaa puhtaalla pelillä.