Näin aloitat vesipallon

  

Kiinnostaako vesipallo? Mietitkö uuden harrastuksen aloittamista? Tässä hieman ohjeita, miten voit tulla mukaan Turun Uimarien toimintaan. Klikkaamalla ryhmän nimeä pääset kyseisen ryhmän sivuille, josta löytyy lisätietoja ryhmän harjoittelusta. Kaikista ryhmistä voi kysellä lisätietoja kurssit.turunuimarit@gmail.com

6-11-vuotiaat lapset, joilla vähintään 25m uimataito ja kyky pärjätä isossa altaassa, jossa jalat eivät ylety pohjaan. Mikäli lapsellasi on käytynä joitakin uimakouluja, mutta itse uintitaito ei vielä ole kovin varmalla pohjalla, suosittelemme aloittamista VESIPALLOKERHOSTA.

6-11-vuotiaat lapset, joilla vähintään 50m uimataito ja jonkinlaista käsitystä uintitekniikoista. Jos pidemmän matkan uiminen jo sujuu ja vapaauinti, selkäuinti ja rintauinti uintityyleinä ovat hieman tuttuja, on sopiva ryhmä aloittaa vesipallo VESIPALLOKOULU.

11-vuotta ja vanhemmat, joilla erilaiset uintitekniikat ovat jo hallussa ja aikaisempien harrastusten joukossa on ollut pallolajeja tai vesilajeja. Turun Uimareilta löytyy VALMENNUSRYHMIÄ eri ikäisille, mm. E-juniorit on nuorin ryhmä, joka harjoittelee kolme kertaa viikossa.

10-13-vuotiaille tytöille löytyy oma harrasteryhmänsä TYTTÖJEN TREENIRYHMÄ. Samoin Turun Uimareilta löytyy HARRASTERYHMÄ vanhemmille nuorille ja aikuisille. Näissä ryhmissä harjoitellaan niin uintitekniikoita kuin vesipallon alkeita eli aikaisempaa uinti- tai vesilajitaustaa ei vaadita, vaan kaiken tasoiset lajista kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan.

+ 15-vuotiaat tytöt/naiset sekä pojat/miehet. Turun Uimarien edustusjoukkueet etsivät uusia pelaajia riveihinsä. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja tule kokeilemaan treeneihin.